STIRI DE LA VOLKSWAGEN
01.10.2017

Piesele Originale Volkswagen: Bateriile

Pentru garantia calitatii si performantei.
Baterii Volkswagen

Stiati ca...

→ Bateria de acumulatori este principala sursa de energie la pornirea motorului si, totodata, componenta care inmagazineaza energia produsa de alternator in timp ce conduceti?

→ In fiecare zi, in domeniul electronicii, se inregistreaza progrese majore si tot mai multe sisteme destinate confortului si controlului depind de reteaua de alimentare cu energie electrica a autovehiculului?

→ La temperaturi reduse, performanta bateriei de acumulatori scade semnificativ? Cu toate acestea, iarna este nevoie de un surplus considerabil de energie pentru pornirea motorului, functionarea ventilatorului si producerea de caldura pentru interiorul autovehiculului.

→ In calatoriile pe distante scurte se utilizeaza mai multa energie decat poate fi produsa de alternator?

→ Statisticile in materie de defectiuni, publicate de importante asociatii automobilistice, arata ca functionarea defectuoasa a bateriilor de acumulatori este cauza principala a problemelor pe sosele?

→ Din cauza caldurii intense si a timpilor de stationare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarca, ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de functionare?

→ Bateriile de acumulatori sunt piese consumabile? Volkswagen recomanda inlocuirea acestora dupa o perioada de utilizare de patru ani.

 

Bateriile Originale Volkswagen…

...furnizeaza in mod constant energia necesara motorului si altor sisteme electrice, chiar si in conditii climatice extreme;

...ofera garantia pornirii la rece pe timp de iarna, pana la temperatura de -25°C si sunt fiabile chiar si in timpul verilor foarte calde, datorita consumului minim de apa;

...au o rata scazuta de auto-descarcare pe intreaga durata de functionare;

...dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea starii de incarcare a bateriei dintr-o simpla privire;

...sunt, in mod regulat, in fruntea clasamentelor testelor efectuate de institute de cercetare independente;

...nu necesita intretinere;

...impun noi standarde in materie de durata de functionare. Avand in vedere ca sunt utilizate doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, bateriile de acumulatori Volkswagen ofera un raport calitate/pret excellent.

 

Avantajele Bateriilor Originale Volkswagen:

  • De incredere si fiabile la aproape toate temperaturile exterioare;
  • Garantia pornirii la rece pana la temperatura de -25°;
  • Nu necesita intretinere;
  • Durata de functionare impresionanta;
  • Indicator de uzura integrat (indicator al nivelului acidului). 

 

Alege Piesele Originale Volkswagen:

→ au aceeasi calitate ca si piesele utilizate in procesul de fabricatie al autovehiculului;

→ asigura o functionare continua si concomitenta a tuturor componentelor;

→ ofera cel mai bun nivel de siguranta, fiabilitate sI performanta.