STIRI DE LA VOLKSWAGEN
03.09.2017

Noul Polo

Cu argumente decisive in design, confort, inovatie si siguranta, noul Polo reprezinta solutia castigatoare in alegerea noului tau automobil.
Noul Polo

Cu un design sportiv si plin de personalitate, care incepe de la aripile din fata si se continua peste cele patru portiere pana in spatele masinii, noul model Polo este mai increzator ca niciodata.

Mai lung, cu o latime mai mare si un ampatament crescut, noul Polo este mult mai spatios ca predecesorul sau. Scaunele sport cu aspect de carbon, consolele scurte, insertiile decorative lucioase in diferite nuante, plafonul negru sau jantele sport din aliaj usor, reprezinta doar cateva dintre semnele senzatiilor speciale pe care le vei experimenta coducand aceasta masina.

Noul Polo este primul automobil Volkswagen care prezinta o noua generatie a afisajului Active Info Dispay. Alaturi de acesta, puteti opta pentru compartimentul special de pastrare a telefonului, care permite incarcarea inductiva, precum si pentru ultima generatie de sisteme multimedia, disponibile pe diverse variante de ecran, cu dimensiuni de pana la 20.3 cm.

Polo VI prezinta, in premiera pentru acest model, o intreaga gama de sisteme de asistenta, disponibile pe modele din clasele superioare, dintre care pot fi enumerate: sistemul Emergency Assist 2.0 (sistemul de Asistenta de urgenta, tehnologia ACC de control adaptiv al vitezei si distantei, sistemul Park Assist (Asistenta de parcare), camera de spate si un senzor “Blind Spot” ("unghi mort"), cu rol in completarea fiabilitatii automobilului, prin facilitarea procesului de manevrare al acestuia.

Variantele de motorizare disponibile pentru noul model sunt in numar de sase, si anume:

- un motor TDI de 1.6 l cu puteri de 80 si 95 CP

- cinci motorizari benzina, cu puteri cuprinse intre 75 si 200 CP.

Atat variantele TSI cat si TDI-ul de 95 CP vor putea veni in combinatie cu o cutie de viteze DSG6 sau DSG7.

Pentru mai multe detalii si comenzi acceseaza http://www.midocar.ro/noulpolo/  sau contacteaza-ne pe numarul de telefon 021.300.79.60 ori pe adresa vw@midocar.ro.