MIDOCAR OTP Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Arteon și Arteon Shooting Brake
26.11.2020
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Volkswagen Arteon și Arteon Shooting Brake

Interpretări moderne și linii atletice

imagine

Volkwagen prezintă o actualizare majoră pentru Arteon, care primește numeroase noutăți. În plus, sedanul coupe de segment mediu este reinterpetat acum și în variantă break, sub numele de Arteon Shooting Brake.

Haideți să descoperim toate elementele care atrag atenția asupra celor două modele!

Designul exterior

Noile modele se remarcă prin multe elemente ce le evidențiază caracterul elegant și sportiv, indiferent de varianta de echipare pentru care optați: Elegance și R-line.

Nivelul de echipare Elegance se evidențiază prin bara cromată integrată deasupra spoilerului frontal. În plus, se pot distinge și capacele argintii pentru oglinzi, jantele de aliaj “Muscat” de 18” și decorul interior din lemn.

Nivelul de echipare R-Line vine cu design-ul prizelor de aer în formă de C, jante de aliaj “Sebring” de 18”, iar barele de protecție față și spate au însemnul R-Line. Capacele de oglinzi sunt în culoarea caroseriei, iar decorul din aluminiu sau carbon sunt specifice R-Line.

Ambele modele, indiferent de linia de echipare, pot fi configurate în culori cu totul noi și speciale: Kingfisher Blue - pentru nivelul de echipare Elegance, Kings Red Metallic, disponibil pentru R-Line și Elegance sau Lapiz Blue - pentru R-Line.

Pentru un look și mai atrăgător, se pot adăuga, opțional,  benzi decorative cromate și bloc optic spate cu elemente LED ce produc un efect 3D.

Dimensiunile sunt similare, fie că este vorba despre varianta coupe sau despre cea break: 4,86 m lungime (dintre care 2,84 m sunt ampatamentul), 1,87 m lățime și 1,42 înălțime. Arteon Shooting Brake are o înălțime ușor mai mare, de 1,44 m.

Interiorul                        

Este foarte spațios pentru ambele modele, având culori și materiale îmbinate armonios. În funcție de linia de echipare aleasă găsim tapițerii pentru scaune atât din piele Nappa, cât și din stofă ArtVelour. Redefinite sunt și unele suprafețe din interior ce le găsim acum înfrumusețate cu materiale de calitate și cusături decorative în relief, dar și cu inserții Cross-Hatch și Aluminium Black Carbon sau lemn, elemente ce dau eleganță și confort. 

Arteon Shooting Brake oferă ca avantaj un spațiu mai mare pentru portbagaj comparativ cu versiunea coupe, în special în varianta cu scaunele din spate rabatate, având un volum total de 1.632 de litri.

Accentul este pus, la ambele modele, pe iluminarea ambientală, disponibilă în 30 de culori diferite; este o adevărată încântare pentru șofer! Acest iluminat se regăsește și în panoul de bord digital, consola centrală și ușile din față și spate. 

Noul model Arteon și Arteon Shooting Brake dispun de Cockpit digital Pro, o dotare cu adevărat exclusivistă și unică.  Acesta oferă vitezomentru și hartă de navigație, acces la date de deplasare pe volanul din piele multifuncțional (disponibil opțional), acces la sistemul infotainment, hărți de navigație și un afișaj TFT color la rezoluție de 26 cm. Operarea tuturor sistemelor se face acum mult mai ușor, printr-o simplă atingere.

Sistemul de navigație Discover Media cu un ecran tactil color de 20,3 cm ajută la recunoașterea indicatoarelor rutiere, iar serviciul We Connect oferă acces la numeroase informații importante despre autovehicul și furnizează funcții utile, inclusiv cea de programare online în service.

Încântător este sistemul de sunet Harman Kardon, ce face ca muzica pe care o ascultați să capete elemente sofisticate și elegante. Harman Kardon oferă o acustică fără precedent, prin cele 12 difuzoare de calitate înalta, 700-Watt aplificator Ethernet pe 16 canale, subwoofer și sistem surround.

Pedala de odihnă este din oțel inoxidabil, iar volanul sport are funcție de touch-control. Toate acestea sunt completate de funcțiile Coming Home și Leaving Home, funcții ce facilitează drumul de la mașină până la intrarea in casă.

Sisteme de asistență

Sistemele de asistență disponibile pentru noile modele Arteon aduc un plus de siguranță condusului, șoferul fiind protejat în orice moment. În situațiile de condus monoton sau obositor, Travel Assist menține banda de mers și păstrează distanța față de automobilul din față; de ajutor în acest caz este și cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSGFront Assist este funcția de frânare ce avertizează șoferul în timp util când sunt detectați pietoni sau autovehicule. În cazul în care șoferul nu reacționează, sistemul activează frânarea de urgență. 

Park Assist cu Park Distance Control vă ajută să va găsiți și locul de parcare adecvat, dar să și parcați mai ușor. ACC predictiv cu Traffic JamAssistant asigură control asupra vitezei, dar și asistență în viraje. Area View, prin intermediul a patru camere ce monitorizează zona din jurul autovehiculului dumneavoastră, oferă o perspectivă completă, atât în zona de sus a mașinii, cât și în perimetrul  din jurul acesteia. Siguranța este oferită și de sistemul de airbag-uri frontale și laterale; opțional, se pot alege airbag-uri pentru genunchi șofer și pentru bancheta din spate. Dintre sistemele de asistență, de monționat mai sunt: Rear View, cu Corner View și special TrailerView, Light AssistSide Assist și Pre Cash.


Motorizări

Volkswagen Arteon și Arteon Shootin Brake oferă motoare TSI de 2 litri, cu 190 CP, 280 CP sau 320 CP (cu sistem de tracțiune 4MOTION) și TDI de 2 litri, cu 150 CPși 200 CP, precum și o versiune hibrid plug-in ce cuprinde un TSI cu 156 CP și un motor electric cu 115 CP.

Vino să cunoști noile modele Arteon! Sau ne poți contacta pentru ofertă sau alte informații la adresa de email [email protected] sau telefonic la 021.300.79.50

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.