MIDOCAR OTP Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Caddy
26.11.2020
STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE

Noul Volkswagen Caddy

Mai inteligent. Mai atractiv. Mai digitalizat

imagine

Actuala familie de modele Volkswagen Caddy are parte de noutăți atât la exterior, prezentând un design nou și interesant, dar și la interior, unde regăsim detalii moderne și conectivitate avansată. Și în ceea ce privește motorizările, noua gamă de modele propune inovații. 

Pentru prima dată, Volkswagen Caddy este contruit pe platforma modulară MQB, ce presupune o arhitectură de vehicul cu motor dispus transversal, nu longitudinal. În plus, exteriorul este mult mai dinamic.

Dimensiunile modelului sunt modificate: lungimea i-a fost mărită cu 93 mm, măsurând acum 4,501 mm, lățimea cu alți 62 mm, ajungând acum la 1.855 mm, înălțimea a scăzut cu 25 mm până la 1.797 mm, iar ampatamentul a crescut cu 73 mm, până la 2.755 mm. 

În ceea ce privește echiparea, exteriorul noului Caddy se distinge prin numeroase caracteristici noi. Partea frontală beneficiază de blocuri optice cu semnături LED restilizate, ce vin ca echipare standard la versiunile de top. Remarcăm și jantele noi din aliaj de 18 inch, una sau două uși glisante, dar și opțiunea de închidere electrică pentru hayon.

Liniile de echipare au fost și ele reconfigurate: linia de baza “Trendline” devine “Caddy”, “Comfortline” de transformă în“Life”, iar “Highline” primește denumirea de “Style”.

Interiorul convinge cu mult mai mult spațiu, dar și cu soluții high-tech de ultimă generație. Acesta dezvăluie pentru prima dată la bord sistemul de acces și pornire fără cheie Keyless Access și un Cockpit digitalizat, dar și sistemele de radio și infotainment cu ecrane de dimensiuni ce sunt cuprinse între 6,5 și 10,0 inch. Cu ajutorul sistemului MIB3, șoferii se pot bucura de mult confort, aici fiind integrat și sistemul wireless App-Connect (integrarea aplicațiilor pentru smartphone). De asemenea, mașina poate fi conectată acum la aplicațiile We Connect și Connect Plus and Fleet. Funcțiile de iluminat și audio pot fi și ele accesate digital.

Dintre cele 20 de sisteme de asistență pentru care se poate opta, 6 sunt noutăți. Printre acestea, se numără: Lane Change AssistTrailer Assist și Travel Assist. Aceste sisteme inovatoare fac condusul mai puțin complicat și au grijă ca șoferul să ajungă mereu în siguranță la destinație. 

Gama de motoare este compusă din trei turbo diesel-uri de 2.0 litri cu 75, 102 şi 122 CP, cu o capacitate cilindrică de 2 litri; dar și variante pe benzină:1,2 litri TSI cu 84 CP, 1 litri TSI cu 102 CP și 1,4 litri TSI cu 125 CP.Pentru prima dată, la motoarele TDI se utilizează noul Twindosing: prin intermediul a două catalizatoare SCR și al unei injectări double de AdBlue, emisiile de oxid de azot sunt reduse semnifcativ. Motoarele TDI ale noului Caddy se numără printre cele mai puțin poluante motoare diesel din lume.

Noul Caddy va fi lansat din nou în variantele: Cargo (furgonetă cu suprastructură închisă), Kombi (cu spațiu pentru pasageri), monovolum pentru familie, dar și Camper, ce va fi disponibil opțional cu o mini-bucătărie, acoperiș panoramic și corturi.

Modelul Caddy Cargo va beneficia de uși spate noi, executate din table, fără deschiderea geamurilor. Alte lucruri ce se adaugă echipării standard la acest model sunt macarale electrice pentru geamurile din față, oglinzile exterioare reglabile electric, o frână de parcare electronică cu funcția Auto-Hold, noile faruri H7 și un sistem de iluminare a numărului de înmatriculare cu tehnică LED. De asemenea, găsim și cotiere opționale pentru scaune.

Daca vrei să cunoști mai bine acest model, ne poți contacta la numărul de telefon 021.300.79.50 sau pe e-mail [email protected]

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.