STIRI DE LA VOLKSWAGEN
08.02.2017

Noul Volkswagen Golf

Mai inteligent, mai sigur si mai tehnologizat.
Contact

Prin totalitatea inovatiilor sale, noul Volkswagen Golf este una dintre cele mai progresive masini din clasa compacta.

Interiorul noului model este imbunatatit din punct de vedere ergonomic si este echipat standard cu sistem multimedia Composition Colour, de 6.5 inchi, cu afisaj color. La exterior, se evidentiaza prin faruri si stopuri cu un design complet nou, bazate pe tehnologie LED, dar si prin grila radiatorului, animata de o banda cromata.
Din punct de vedere tehnic, Volkswagen introduce noi tehnologii in segmentul compact, odata cu noul Golf. Printre sistemele de asistenta disponibile acum se numara: Traffic Jam Assist - partial automatizat pana la viteza de 60 km/h, City Emergency Braking - cu noua functie de monitorizare a pietonilor, Emergency Assist - ce intervine automat atunci cand soferul nu mai reactioneaza la volan, Trailer Assist - asistentul pentru parcarea remorcii.
Toate sistemele infotainment au fost, de asemenea, reconceptualizate. O noutate in clasa compacta este controlul prin gesturi al sistemului multimedia Discover Pro, cu un ecran tactil de 9,2 inchi. Optional, noul Volkswagen Golf poate fi dotat si cu Active Info Display, plansa multifunctionala cu instrumente de bord, ce prezinta digital date de interes pentru sofer.

Noul Volkswagen Golf este acum disponibil la vanzare si in Romania, cu un pret de pornire de 15.844 € (TVA inclus), pentru varianta 1.0l TSI /110 CP Trendline.

Pentru mai multe informatii despre Noul Golf, va invitam sa contactati unul dintre specialistii nostri Volkswagen, la numarul de telefon 021.300.79.60 sau pe adresa de e-mail vw@midocar.ro.