MIDOCAR OTP Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Passat
22.10.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Volkswagen Passat

Treci mai usor peste provocarile zilnice

imagine

Noul Volkwagen Passat vine cu un design imbunatatit, mai multa tehnologie si multe aplicatii de care ai nevoie pentru a trece mai usor peste rutina zilnica din trafic.

Exteriorul prezinta detalii elegante si atractive, in timp ce interiorul ofera un nivel de confort ridicat, tapiterie de calitate superioara si cat mai mult spatiu de miscare.

Este ideal atat pentru drumurile scurte, cat si in calatoriile lungi, oferind soferului si pasagerilor confortul de care au nevoie. 

Nici la nivelul tehnologic nu este mai prejos. Noul model Passat dispune de sisteme de asistenta ce iti vor fi adevarati parteneri pe care te poti baza in timp ce esti la volan. 

Aplicatii precum Media-Streaming, Radio Composition sau sistemul de comanda vocala sunt exact ce ai nevoie pentru ca timpul petrecut la volan să fie cat mai placut.

Ti-a trezit interesul? Cere o oferta sau solicita un test drive: ➤ http://www.midocar.ro/passat.
 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.