MIDOCAR OTP Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MIDOCAR OTP.

  1. Noutati
  2. Piese economice Volkswagen
02.07.2018
STIRI SERVICE

Piese economice Volkswagen

Descopera avantajele pieselor originale

piese

Stiati ca?

  • Anumite componente, cum ar fi placutele de frana, tobele de esapament si amortizoarele, sunt supuse unei solicitari intense si, odata cu uzarea treptata a acestora, este compromisa siguranta automobilului.
  • Piesele economice reprezinta solutia inteligenta pentru automobilele cu experienta. Acestea sunt proiectate special pentru automobile si le pastreaza valoarea de piata actuala.
  • Atunci cand au proiectat gama de piese economice, inginerii Volkswagen au urmarit diminuarea costurilor, fara a compromite siguranta si performantele.

 
Avantajele pieselor economice:

  • au fost proiectate special pentru automobilele cu o experienta mai mare de cinci ani. Acestea permit reparatii avantajoase, personalizate in functie de varsta automobilului;
  • sunt piese originale si se bucura de aportul tehnologic al marcii; sunt testate si aprobate de catre inginerii Volkswagen;
  • sunt disponibile in pachete cu preturi atractive, incluzand si manopera. De aceea, vei sti inca de la inceput cat va costa reparatia;
  • sunt disponibile pentru inlocuirea sau repararea multor piese de uzura comune. De exemplu, in varianta economica exista placute si discuri de frana, tobe de esapament, baterii si amortizoare.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.