STIRI SERVICE
11.06.2021

Service Cube

Servicii suplimentare despre starea mașinii tale
imagine

De multe ori lăsăm mașina în service pentru diverse reparații sau întreținere, iar tehnicianul constată și alte probleme ce necesită atenție. De acum, le poți vedea chiar tu, cu ajutorul pozelor sau filmelor realizate de tehnicienii noștri, și poți extinde comanda de service, având posibilitatea de a accepta sau respinge oferta primită, pentru o dată ulterioară.

Cum funcționează?

  • Te conectezi cu un singur click! Accesează link-ul service.cube.digital și autentifică-te cu codul TAN. În fereastra de comandă poți vedea datele automobilului tău de service și informațiile de contact ale consilierului de service, precum și lucrările deja comandate. În "Poziții deschise" vei găsi oferta pentru lucrările suplimentare necesare.
  • Vizualizezi online lucrările suplimentare necesare. Vezi defecțiunile care trebuie reparate. Acceptă sau respinge lucrările suplimentare propuse. În cazul în care comanda se extinde, selectează "Continuă" pentru a vedea sumarul comenzii si a o confirma. Astfel și prețul comenzii de va modifica. Vei primi un e-mail de confirmare, cu toate informațiile despre lucrările de respinse și comandate.
  • Ultimul pas este de a-i răspunde consilierului de service.

Pentru mai multe informații sau comenzi, ne poți contacta la numărul de telefon 021.300.79.50 sau pe adresa de e-mail: programari.service@midocar.ro