STIRI SERVICE
03.04.2017

Verificare gratuita masini second hand

Cadou voucher reducere 30%
Contact

Vino pana la sfarsitul anului 2017 in service-ul MIDOCAR Otopeni cu masina ta second hand achizitionata in perioada 2016-2017 si beneficiaza de verificare gratuita! Vei primi automat cadou un voucher* cu o reducere de 30% la piese de schimb originale marcile Volkswagen, Audi si Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru o achizitie viitoare.

Lucrarile incluse in verificarea gratuita sunt urmatoarele:
- Interogarea defectelor pe tester;
- Verificarea bateriei pe tester;
- Verificarea eficientei franelor pe stand;
- Verificarea exterioara a autoturismului pe elevator (roti, nivel lichide, sistem rulare, lumini, suspensie, stare autoturism);
- Verificarea vizuala interioara a starii autoturismului.

Oferta “verificare gratuita pentru masini second hand achizitionate in 2016-2017” este valabila la prima vizita in service, pana la 31.12.2017. Se vor factura separat piesele, materialele si manopera necesare remedierii eventualelor defectiuni constatate la verificare. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte in desfasurare.

*Voucher-ul cu reducere 30% la piese de schimb originale marcile Volkswagen, Audi si Volkswagen Autovehicule Comerciale este valabil o singura data, pana la 30.06.2018, la urmatoarea intrare in service. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte actuale si nu se aplica pentru gama de roti de vara si anvelope.

Pentru mai multe informatii privind ofertele de service puteti contacta un consilier MIDOCAR Otopeni la numarul de telefon 021 300.79.50 sau pe adresa de e-mail: programari.service@midocar.ro.