STIRI DE LA VOLKSWAGEN
30.08.2017

Volkswagen Arteon

Cu un profil aerodinamic, cu geamuri laterale fara rama, un design posterior plin de personalitate, noul model promite sa nu impresioneze doar la prima privire.
Arteon

O aparitie complet noua in gama modelelor Volkswagen, Arteon este o reinterpretare pasionala a conceptului Gran Turismo. Volkswagen Arteon reuneste caracteristicile unei masini sportive cu eleganta si confortul unui fastback, totul imbinat prin note avangardiste.

Din profil, noul model are o silueta alungita, iar din spate este definit prin elemente expresive care ii intensifica eleganta. Sectiunea sa definitorie este cea frontala datorita farurilor LED alungite care sunt imbinate elegant cu barele transversale cromate ale grilajului. Capota extinsa evidentiaza caracteristica sport a modelului Volkswagen.

Interiorul noului Volkswagen Arteon este foarte confortabil si spatios: plafonul panoramic are functii de glisare si rabatare, scaunele sunt top confort, exista functia de iluminare ambientala, volanul multifunctional este imbracat in piele, iar portbagajul are o capacitate de 563 litri.

Arteon este disponibil cu tractiune integrala 4Motion si cu sase motoare, trei TSI si trei TDI, cu injectie directa turbo si cu putere de la 148 pana la 276 CP.

Numeroasele sistemele de asistenta pentru sofer se potrivesc perfect aerului inovativ al noului Arteon: sistem de iluminare dinamica si Area View, Emergency Assist 2.0, sistem de asistenta in caz de urgenta ce integreaza Adaptive Cruise Control, Side Assist, Lane Assist si Park Assist.

Bordul clasic a fost inlocuit cu Active Info Display care se completeaza perfect cu display-ul head-up ce afiseaza informatii direct in campul vizual. In consola centrala, ecranul din sticla de mari dimensiuni dezvaluie un sistem multimedia ce poate fi controlat si prin gesturi. Pentru a ramane mereu informat in timpul condusului exista optiunea de conectivitate de la bordul noului Arteon, Car-Net Guide & Inform.


Pretul unui Volkswagen Arteon incepe de la 34.881 € (TVA inclus).
Pentru mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 021.300.79.60 sau ne poti trimite un e-mail aici  vw@midocar.ro.