MIDOCAR OTP Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MIDOCAR OTP.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Multivan
19.11.2021
NOUTATI SERVICE

Volkswagen Multivan

Următorul pas în evoluție

imagine

A 7-a generație Volkswagen Multivan este cu adevărat revoluționară! Construit pe platforma MQB, lucru ce stă la baza propulsiei hibrid plug-in, una dintre principalele sale noutăți, modelul impresionează prin adaptabilitate, inteligență și design.

În ceea ce privește dimensiunile, există două două variante, ambele cu același apatament. În funcție de versiune, putem alege noul model cu o lungime fie de 4,97 m sau de 5,17 m. Multivan vine din standard cu faruri LED, însă opțional se poate alege și sistemul IQ.Light . Modelul este disponibil cu uși glisante ca dotare standard, iar opțional cu funcția „Easy-Open” care facilitează manevrarea ușilor printr-un simplu gest al piciorului sub senzorul de deschidere.

Schimbări majore remarcăm și la interior. Încă din standard, este prezent Digital Cockpit, iar întreaga gamă de butoane sunt tactile sau digitale.  În plus, multitudinea de sisteme de asistență, cu care este dotat tot din standard, plusează la punctele forte ale modelului; printre ele se numără Car2X,  pachetul Front Assist cu City Emergency Braking, sisteme de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, asistentul de menținere a benzii de rulare „Lane Assist” și sistemul de selecatare a treptelor de viteză shift-by-wire.

Image

Gama de dotări opționale nu se lasă mai prejos, iar lista este lungă. Printre ele se numără sistemul audio Harman Kardon, un sistem head-up display, dar și un plafon panoramic din geam laminat ce asigură un confort în călătorii și vă permite să vă bucurați de natură și mediul înconjurător. Ambientul mașinii este asigurat de iluminarea multicoloră cu o gamă variantă de culori calde sau reci, în funcție de preferință.

La capitolul spațiu noul Multivan stă foarte bine. Bancheta de pe al treilea rând a fost eliminată, iar Volkswagen a construit modelul cu până la 5 scaune individuale, mai ușoare cu 25% față de cele oferite de generația anterioară, dar și detașabile, putând fi scoase și introduse înapoi cu ușurință pe un sistem cu șine, cu totul nou și acesta. Spațiul generos este asigurat și prin excluderea cutiei de viteze manuale, modelul fiind dotat cu DSG cu dublu ambreiaj.

Image
Image

Ca motorizări, noua generație Multivan oferă următoarele variante: 1.5 TSI 100 kW DSG, 2.0 TSI 150 kW DSG si eHybrid 160 kW DSG. În scurt timp, s celor trei motorizări deja enumerate se va adăuga o motorizare Diesel, și anume 2.0 TDI 110 kW DSG.

Tot la interior găsim și o masă funcțională, ce poate fi amplasată foarte ușor tot prin sistemul cu șină, cu blaturi laterale pliabile. Interesant este că această masă poate juca și rolul de consola centrală multifuncțională dacă este împinsă până la capăt, între cele două scaune din față. În cazul versiunii de bază, volumul portbagajului este de 469 l. Cu încărcare până la al doilea rând de scaune, volumul crește la 1.844 l, iar întreaga capacitate de încărcare (până la plafon și primul rând de scaune) urcă până la 3.672 l. 

Printre materialele de înaltă calitate pe care le regăsim în design-ul noului Multivan întâlnim inserții ”Dark Woodgrain Optic” și tapițerie în două tonuri din piele ”Savona”.

Modelul este lansat în trei niveluri de echipare: Multivan (varianta BASIC; standard 5 locuri; opțional 7 locuri), Life (orientată către confort; standard 7 locuri; opțional 6 locuri) și Style (standard 7 locuri; opțional 6 locuri).

Te așteptăm la MIDOCAR să afli mai multe despre acest model, de la specialiștii noștri Volkswagen Autovehicule Comerciale!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.