MIDOCAR OTP Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Transporter 6.1
14.11.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE

Volkswagen Transporter 6.1

Mai performant ca niciodata

imagine

Ai nevoie sa iti transporti materialele sigur si la timp? Te poti baza pe modelul Transporter 6.1 de la Volkswagen. Spatiul de care dispune si sistemele moderne de asistenta ale soferului asigura un transport cat mai relaxat si eficient.

Volanul si scaunul sunt reglabile, tapiteria confortabila si o vedere de ansamblu extraordinara datorita vizibilitatii foarte bune.

La capitolul tehnologie, modelul Transporter 6.1 nu se lasa mai prejos. Cu panoul de bord Premium aveti o imagine generala, afisajul digital optional al afisajului multifunctional furnizeazand informatii importante cu privire la traseul parcurs momentan, durata de deplasare si informatii despre consum. Sistemul de navigatie “Discover Media” ajungeti la destinatie si fara ocolisuri si puteti asculta in acelasi timp muzica dumneavoastra preferata. De asemenea, modelul este echipat si cu functiile online de la “We Connect” ce va ofera informatii din trafic in timp real.

Soferul acestui model petrece mult timp in trafic, astfel sistemele de asistenta de care dispune Transporter 6.1 sunt un real suport: sistemul de asistenta pentru vant din lateral stabilizeaza autovehiculul in cazul rafalelor de vant foarte puternice, intervenind asupra franei in mod automat; sistemul de protectie a flancurilor le monitorizeaza si ii indica soferului pe ecranul de infotainment apropierile periculoase de stalpi sau ziduri; sistemul “Lane Assist” inregistreaza banda de circulatie proprie prin intermediul unei camere multifunctionale si mentine autovehiculul pe banda prin interventii asupra directiei; sistemul “Front Assist” adapteaza automat viteza la cea a autovehiculului care circula in fata si mentine astfel distanta indicata de sofer; sistemul “Park Assist” asista la parcare in spatii de parcare transversale sau longitudinale, prin realizarea autonoma a actionarii volanului, in timp ce soferul trebuie sa actioneze acceleratia, frana si ambreiajul; sistemul de asistenta din parcare are grija ca, in cazul in care soferul nu reactioneaza la tonul de avertizare in timpul apropierii de alt autovehicul, sa fie actionata frana; sistemul “Trailer Assist” simplifica manevrarea ansamblului autovehicul-remorca in spatii de parcare precum si in timpul deplasarilor inapoi precise, pentru apropierea de rampele de incarcare si alte obiective.

La capitolul motorizare, Transporter 6.1 dispune de tehnologia BlueMotion, ce se evidentiaza prin performanta, putere de accelerare si economie de combustibil. Suplimentar, tractiunea integrala 4MOTION optionala si blocarea mecanica 100% a diferentialului pentru puntea spate asigura indeplinirea aproape a fiecarei comenzi.

Din seria 6.1 Autovehicule Comerciale, Volkswagen ne mai prezinta si ate modele inovatoare: Multivan, California si Caravelle - modele concepute pentru  satisface nevoile iubitorilor de astfel de modele.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0374.236.400 sau pe e-mail [email protected].

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.